logo kleinst

Reviews

Geplaatst door: E.Bergsma 12-02-2019 14:14:52
Beoordeling:
Plaquette met onderzeeboot, flipper en huisnummer besteld, wat ziet dat er mooi uit.
Een pronkstuk op ons huis, mede door mijn verleden bij de OZD.
Snelle levering en prima communicatie.



Geplaatst door: Dineke 17-01-2019 18:43:18
Beoordeling:
Baby pakje met opdruk gekocht ,mooi bedrukt en het pakje is ook nog thuis gebracht omdat de eigenaar in de buurt was .
Super klantvriendelijk .
Geplaatst door: Dupont Peter 1-01-2019 22:40:46
Beoordeling:
Ik bestelde etiketten voor kruiden potjes deze werden zeer vlug geleverd en waren ook perfect in orde zeker een aanrader
Geplaatst door: Afrikaander WijkCooperatie.org 20-12-2018 18:01:48
Beoordeling:
Alles in goede orde ontvangen. Dank voor de service en de tasjes zien
er prachtig uit!
Geplaatst door: Peter van Loon 22-11-2018 13:52:37
Beoordeling:
gister besteld vandaag binnen gekregen, goede kwaliteit muts , stickers zien er goed uit.
echter bij de stickers maar een hulp stuk folie gekregen
Geplaatst door: Aukje 15-11-2018 09:14:40
Beoordeling:
Goeie service en een mooi product voor een redelijke prijs!
Geplaatst door: Tamara 1-11-2018 15:00:42
Beoordeling:
vandaag de kerst sokken ontvangen voor aan de open haard. Ze zien er prachtig uit, ik kon zelf kiezen in welk lettertype onze naam er op gedrukt werd. Perfecte service!!
Geplaatst door: Marleen 27-10-2018 13:00:35
Beoordeling:
Ik heb voor een kinderfeestje pepernotenzakje besteld. De zakjes zien er erg mooi uit en de bestelling heb ik zeer snel ontvangen. Bedankt voor de snelle en goede service!
Geplaatst door: Marjolein 10-10-2018 14:36:33
Beoordeling:
De spullen zeer snel en netjes ontvangen. Heel blij mee.
Zag er allemaal erg verzorgd uit.
Bedankt.
Geplaatst door: Gerard 4-08-2018 09:47:06
Beoordeling:
Goede kwaliteit en perfecte service en snel levering in stevige verpakking.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meldt u aan voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de 
hoogte van onze nieuwste artikelen en kortingscodes. 

U kunt zich op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN