logo kleinst

Reviews

Geplaatst door: Nancy van Loon 3-03-2020 21:35:41
Beoordeling:
Wat een super service. 2 slabbetjes besteld, waarvan 1 met een eigen tekst. Ik kreeg daar gelijk een mail over, hoe ik het lettertype wilde en hoe het erop gedrukt moest worden. En er was een voorbeeld mee gestuurd. Na akkoord binnen 2 dagen binnen.
Heel blij met de slabbetjes voor onze kleindochter.

Ik raad zeker iedereen aan om bij jullie te bestellen.
Geplaatst door: C.F. Kind, van der 27-12-2019 21:21:29
Beoordeling:
Bestelling vandaag in goede orde ontvangen.
Geplaatst door: Ruud Lieskamp 18-12-2019 18:34:25
Beoordeling:
Goede web site. Flipperstickers in goede orde ontvangen, snel en correct verstuurd
Geplaatst door: Mirjan 18-12-2019 11:30:39
Beoordeling:
Vandaag pakketje binnen gekomen. Ik ben er blij mee.
Geplaatst door: Marcel 27-11-2019 23:04:53
Beoordeling:
Gegraveerde sleutelhangers besteld. Dik tevreden! Goede en vriendelijke mail over desbetreffende wensen. Goede kwaliteit geleverd voor een leuke prijs!
Geplaatst door: Walter Beerens 13-11-2019 11:49:19
Beoordeling:
Goede communicatie. Snelle levering. Een mooi 'spaarvarken' met naam, daar kunnen we een kleinkind blij mee maken. We doen er overigens zelf wel iets in....
Geplaatst door: Ab Veldman 8-11-2019 18:00:13
Beoordeling:
Stickervel voor kruidenpotjes besteld. Binnen 2 dagen in huis! Fantastisch! Bestel hier zeker weer als ik stickers nodig heb
Geplaatst door: Willms 23-10-2019 09:36:06
Beoordeling:
Mooi kwalitatief Tshirt en een puike begeleiding m.b.t. levering e.d.
Geplaatst door: Susan Kok 10-10-2019 16:08:00
Beoordeling:
Snelle levering en goede communicatie. Het naambordje zag er precies zo uit als op de offerte.
Top geregeld!
Geplaatst door: Kees van der Kind 8-10-2019 20:30:28
Beoordeling:
Bestelde artikelen in goede orde ontvangen
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Volgende

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meldt u aan voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de 
hoogte van onze nieuwste artikelen en kortingscodes. 

U kunt zich op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN