logo

Reviews

Geplaatst door: Jaar 17-12-2020 16:31:20
Beoordeling:
Weer lekker snel binnen
Geplaatst door: Freek middel 8-12-2020 23:41:24
Beoordeling:
Hoi, De stickers heb ik in goede orde ontvangen en zijn van zeer goede kwaliteit. Top
Geplaatst door: Caspers 19-11-2020 14:57:54
Beoordeling:
Had een vensterbank tafeltje besteld .ziet er mooi uit heel blij mee.contact gehad via de mail hoe de kleur moest zijn. Goede communicatie
Geplaatst door: Sietske Keesmaat 8-11-2020 11:32:21
Beoordeling:
Snelle levering en goed communicatie. Product is prima.
Geplaatst door: Marian Sikkema 16-09-2020 12:48:15
Beoordeling:
Goede communicatie, snelle levering en aantrekkelijke prijzen !
Vandaag 2 vensterbank bankjes van jullie ontvangen, speciaal op maat gemaakt, ze zijn ontzettend mooi.
Bedankt voor de fantastische service.
Geplaatst door: bianca 4-09-2020 13:13:32
Beoordeling:
gisteren de gekleurde pepernoot zakjes ontvangen, jammer dat ze niet meer op voorraad komen in 2019 ook besteld en kreeg er veel reacties op, goede service weer
Geplaatst door: Fenny 29-08-2020 22:51:23
Beoordeling:
Een houten bordje met tekst erop besteld en het is in het echt nog mooier. Goede, snelle levering en betrouwbaar. Dank je wel!!
Geplaatst door: Margriet Abelskamp 23-08-2020 12:48:00
Beoordeling:
Alles zag er TOP uit! Dank voor de snelle service
Geplaatst door: Freek Middel 5-08-2020 14:38:14
Beoordeling:
De stickers vandaag in goede orde ontvangen en geheel naar wens. Inclusief gebruiksaanwijzing. Top
Geplaatst door: Schouten 21-07-2020 11:11:53
Beoordeling:
Snel en keurig geleverd.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meldt u aan voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de 
hoogte van onze nieuwste artikelen en kortingscodes. 

U kunt zich op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN