logo

Reviews

Geplaatst door: Arend Wielders 30-08-2021 12:02:09
Beoordeling:
Binnen een dag had ik de bestelde stickers in huis top
Geplaatst door: Sacha 20-07-2021 20:51:58
Beoordeling:
Super leuke grutterbak! Mooi gemaakt en degelijke kwaliteit. Hele snelle verzending. Alles top!
Geplaatst door: Robert van Haarst 12-07-2021 09:49:12
Beoordeling:
Snelle en goede afhandeling na de bestelling. Besteld en de volgende dag al in huis. Chapeau
Geplaatst door: Simone 9-07-2021 14:17:25
Beoordeling:
De hoekgruttersbak wax ontvangen. Hij is precies zoals verwacht, en super dat ik het eierplankje er nog bij kon bestellen. Perfect verpakt!
Geplaatst door: Ben 1-07-2021 16:55:00
Beoordeling:
Vandaag de muurcirkels binnen gekregen. Ze zijn prachtig en zijn er blij mee.
Vlotte levering!
Geplaatst door: Astrid 4-05-2021 18:37:35
Beoordeling:
Een gruttersbak besteld en binnen gekregen... Superblij mee , zo mooi
Geplaatst door: Freek middel 12-04-2021 09:55:30
Beoordeling:
Al meerder malen stickers laten maken en besteld bij 4tinythings. Altijd keurige communicatie, binnen aanzienlijke tijd geleverd, van goede kwaliteit en niet duur. Top
Geplaatst door: Hans 17-03-2021 18:18:41
Beoordeling:
Goede communicatie en snelle levering.
Artikel goed verpakt.
Hier kunnen grote webshop nog wat van leren.
Geplaatst door: Martien 9-03-2021 15:04:43
Beoordeling:
Mijn vrienden vonden de fietsstickers ook super. Inmiddels ook voor mijn vrienden besteld en wederom keurig verzorgd in de bus gekregen. Bedankt voor de goede service.
Geplaatst door: Martien 4-03-2021 18:15:37
Beoordeling:
Super mooie fietsstickers, zelf op de fiets geplakt met bijgeleverde beschrijving. Bedankt voor de goede service en snelle levering. Helemaal top, ziet er professioneel uit zelfs met Nederlands vlaggetje, als of de fiets zo van de fabriek komt met deze stickers.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - Volgende

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meldt u aan voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de 
hoogte van onze nieuwste artikelen en kortingscodes. 

U kunt zich op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN