logo

Reviews

Geplaatst door: Lianne De Visser 21-01-2023 12:46:45
Beoordeling:
Heel mooi kistje, koffertje en slapje ontvangen, hele snelle levering en ziet er superleuk uit.
Geplaatst door: Ine Eidhof 26-10-2022 06:39:00
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle verzending. Ben er superblij mee. Ga zeker nog eens wat bestellen bij jullie. Het pakketje was ook supergoed verpakt.
Geplaatst door: Charlotte 20-10-2022 19:38:13
Beoordeling:
Gisteren mijn bestelling ontvangen heel erg leuk ben er blij mee.
Geplaatst door: René Burger 12-10-2022 13:41:21
Beoordeling:
Prima, ben er blij mee.
Geplaatst door: Monique 16-07-2022 13:19:01
Beoordeling:
Afgelopen week de gruttersbak mogen ontvangen. Super blij mee, we werden goed op de hoogte gehouden van het maken en verzenden.
De bak zelf voldoet aan de wensen , meer zelfs :).
Mooie kwaliteit, dus hier een tevreden klant . Leuke bijkomstigheid, ik heb hem gekregen van mijn man voor mijn verjaardag en laat hij nu uitgerekend op mijn verjaardag bezorgd worden :).
Geplaatst door: Marianne Mackaaij 12-07-2022 17:00:17
Beoordeling:
Nadat ik van mijn kinderen een grote hoek gruttersbak van hier had gehad, wilde ik er graag een kleinere bij. Even wachten want hij moest gemaakt worden, al vrij snel stond de bestelling voor de deur. Ik had wat meer erbij besteld, er staan altijd wel leuke dingen op de site. En hoe leuk staat het nu allemaal bij elkaar. Ik ben helemaal blij, bedankt hoor!!
Geplaatst door: Miranda rouwenhorst 9-04-2022 14:43:03
Beoordeling:
Super tevreden,binnen een week de gruttersbak in huis,echt geweldig snel,en een mooi product,dank je wel ben er blij mee,de 5 sterren echt waard,top.
Geplaatst door: Esther 8-04-2022 15:21:29
Beoordeling:
Wij zijn heel erg tevreden met onze op maat gemaakte gruttersbak. Het staat heel erg mooi, er wordt snel gereageerd op mijn berichtjes en mijn bestelling was er echt heel snel. Kortom, zeker 5 sterren waard !
Geplaatst door: Han 27-02-2022 07:08:48
Beoordeling:
Snelle levering. Zeer tevreden met de sleutelhanger. Ook de stickers van goede kwaliteit.
Geplaatst door: Ton 6-01-2022 13:04:42
Beoordeling:
Geweldige service en snelle levering topzaak
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - Volgende

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meldt u aan voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de 
hoogte van onze nieuwste artikelen en kortingscodes. 

U kunt zich op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN