logo kleinst

Reviews

Geplaatst door: Andre 12-05-2019 12:12:52
Beoordeling:
Ben blij met de stickers. Snelle levering en fijne communicatie met Lydia. De verzendkosten naar Duitsland waren aangepast aan de maat/gewicht van de levering. Gerne wieder!
Geplaatst door: Heynen Jac 12-05-2019 09:38:01
Beoordeling:
Alles prima in in orde
Geplaatst door: berends 11-05-2019 13:09:18
Beoordeling:
Bekers zien er netjes uit toppie
Geplaatst door: Albert Dijkstra 9-05-2019 14:35:09
Beoordeling:
Levering OZD stickers netjes ontvangen, met duidelijke gebruiksaanwijzing. Goede communicatie. De teveel betaalde verzendkosten netjes terug gestort gekregen.
Geplaatst door: Wendy 1-05-2019 20:01:29
Beoordeling:
Helemaal blij met de kruidenstickers. Snel geleverd!!
Geplaatst door: Wim de laat 25-04-2019 22:02:36
Beoordeling:
Vandaag (binnen 2 dagen) helmstickers geleverd gekregen. Top,snelle,goede,service.
Geplaatst door: Joke Hogendoorn 2-04-2019 11:13:20
Beoordeling:
Hallo, ik heb net de etiketten met kruidennamen ontvangen. Superleuk, maakt mijn kruidenrek helemaal af! Erg blij mee! Én snel bezorgd.
Tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,

Joke.
Geplaatst door: E.Bergsma 12-02-2019 14:14:52
Beoordeling:
Plaquette met onderzeeboot, flipper en huisnummer besteld, wat ziet dat er mooi uit.
Een pronkstuk op ons huis, mede door mijn verleden bij de OZD.
Snelle levering en prima communicatie.



Geplaatst door: Dineke 17-01-2019 18:43:18
Beoordeling:
Baby pakje met opdruk gekocht ,mooi bedrukt en het pakje is ook nog thuis gebracht omdat de eigenaar in de buurt was .
Super klantvriendelijk .
Geplaatst door: Dupont Peter 1-01-2019 22:40:46
Beoordeling:
Ik bestelde etiketten voor kruiden potjes deze werden zeer vlug geleverd en waren ook perfect in orde zeker een aanrader
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meldt u aan voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de 
hoogte van onze nieuwste artikelen en kortingscodes. 

U kunt zich op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN