logo kleinst

Reviews

Geplaatst door: Marian Sikkema 16-09-2020 12:48:15
Beoordeling:
Goede communicatie, snelle levering en aantrekkelijke prijzen !
Vandaag 2 vensterbank bankjes van jullie ontvangen, speciaal op maat gemaakt, ze zijn ontzettend mooi.
Bedankt voor de fantastische service.
Geplaatst door: bianca 4-09-2020 13:13:32
Beoordeling:
gisteren de gekleurde pepernoot zakjes ontvangen, jammer dat ze niet meer op voorraad komen in 2019 ook besteld en kreeg er veel reacties op, goede service weer
Geplaatst door: Fenny 29-08-2020 22:51:23
Beoordeling:
Een houten bordje met tekst erop besteld en het is in het echt nog mooier. Goede, snelle levering en betrouwbaar. Dank je wel!!
Geplaatst door: Margriet Abelskamp 23-08-2020 12:48:00
Beoordeling:
Alles zag er TOP uit! Dank voor de snelle service
Geplaatst door: Freek Middel 5-08-2020 14:38:14
Beoordeling:
De stickers vandaag in goede orde ontvangen en geheel naar wens. Inclusief gebruiksaanwijzing. Top
Geplaatst door: Schouten 21-07-2020 11:11:53
Beoordeling:
Snel en keurig geleverd.
Geplaatst door: Bob Hommersen 19-06-2020 20:08:36
Beoordeling:
Ooit een mooi naambord besteld (Onderzeedienst) en nu bijpassend huisnummerbordje erbij. Prima snelle service, overleg over vormgeving etc. etc. Wederom zeer tevreden!
Geplaatst door: Peter Evenboer 17-06-2020 07:53:57
Beoordeling:
Al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd prima!
Geplaatst door: Lenie 16-06-2020 16:04:40
Beoordeling:
Ik heb vrijdag een sticker besteld,en wat is die gaaf.
Bedank voor de snelle levering en voor de mooie sticker.
Geplaatst door: Inge 11-06-2020 15:18:35
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle levering.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meldt u aan voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de 
hoogte van onze nieuwste artikelen en kortingscodes. 

U kunt zich op ieder moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN